Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului FEMIN STORE SRL (femin.ro).

Site-ul FEMIN STORE SRL (femin.ro) este operat de societatea Femin Store SRL, cu sediul in Str. Ciobanului, Nr.6, Bl.o3, Et.6, Ap.111, Cluj, Cluj-Napoca, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/176/2021 si avand Cod de Identificare Fiscala/CUI 43571361. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului FEMIN STORE SRL (femin.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Politica de Retur (Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului)

Raporturile comerciale dintre cumparator si FEMIN STORE SRL (femin.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.


In conformitate cu prevederile legale art. 9 alin (1) si art. 16 lit. e) produsele cormecializate de FEMIN STORE SRL (femin.ro) constand in lenjerie intima chiloti, sutiene, seturi, corsete, body-uri si alte piese nu pot fi returnate din motive de igienă si protecție a sănătății.


FEMIN STORE SRL pune la dispozitia clientilor sai returul produselor comandate, in situatiile descrise mai jos.


Solicitarea de retur trebuie completata si transmisa comerciantului in termen de 14 zile de la livrarea comenzii.


Cumparatorul are obligatia de a notifica in scris comerciantul prin completarea formularului de RETUR disponibil pe site-ul femin.ro. Procedura de retur va incepe doar in momentul in care exista confirmarea societatii FEMIN STORE SRL.

Coletele trimise fara aprobare prealabila NU vor fi acceptate.

Costul returului este suportat de FEMIN STORE SRL in urmatoarele situatii:
• produsul expediat este diferit de cel comandat
• produsul prezinta vicii de fabricatie

Costul returului va fi suportat de catre client in urmatoarele situatii:
• marimea produsului nu se potriveste
• clientul se razgandeste in privinta cumpararii produsului
• clientul doreste schimbarea produsului cu un alt produs aflat in stoc


Produsele care fac obiectul returului trebuie sa dispuna de ambalajul/cutia originala, sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare/purtare sau deteriorare, sigiliul de igiena sa fie intact si sa nu fi fost indepartat, iar accesoriile si etichetele sa fie prezente.


Daca un produs este returnat de consumator si nu este conform cu specificatiile de mai sus, FEMIN STORE SRL nu accepta returul si nici restituirea contravalorii produsului. Aceste produse se pot inapoia clientului pe cheltuiala acestuia.


Pentru situatiile in care FEMIN STORE SRL acopera costul de retur, acesta se va realiza prin intermediul serviciului de curierat privat URGENT CARGUS comandat de FEMIN STORE SRL si cu preluarea coletului de la adresa clientului.


Pentru situatiile in care clientul este raspunzator de achitarea costurilor de retur, acesta poate trimite coletul cu orice curier care livreaza coletul la adresa indicata de catre comerciant.


FEMIN STORE SRL nu va ridica coletele trimise la oficii postale sau alte adrese decat cele indicate de catre comerciant.
Coletele trimise spre retur cu valoare declarata de ramburs vor fi refuzate de catre comerciant.


In cazul unor situatii care pot duce la intarzieri in livrare, independent de vointa comerciantului sau a societatii de curierat, un reprezentant desemnat de societatea FEMIN STORE SRL, va va contacta in vederea clarificarii situatiei.


Comerciantul isi rezerva dreptul de a refuza cerire de retur formulate in mod abuziv si repetat sau nejustificat.

Administratorul FEMIN STORE SRL (femin.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. femin.ro (femin.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului FEMIN STORE SRL (femin.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii FEMIN STORE SRL (femin.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul FEMIN STORE SRL (femin.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului FEMIN STORE SRL (femin.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@femin.ro